Foto Cadavrul bărbatului care a căzut cu maşina în Arieş a fost găsit după 10 zile de la accident

În data de 22 iunie a avut loc un accident rutier grav pe DN75, în afara localității Lungești, comuna Iara, unde un şofer de 83 a ajuns cu maşina în albia râului Arieș. Au trecut 10 zile până când autorităţile au găsit cadavrul bărbatului. 

"La data de 1 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați despre faptul că pe albia râului Arieș, în localitatea Moldovenești a fost observat cadavrul unei persoane.

La locul sesizat s-a deplasat o echipă operativă, în vederea efectuării cercetărilor, iar cu ajutorul echipajului ISU Cluj a fost adus la mal cadavrul.

S-a stabilit identitatea acestuia, respectiv a bărbatului de 83 de ani, implicat la data de 22 iunie, într-un eveniment rutier pe DN75, în afara localității Lungești, comuna Iara.

În urma accidentului rutier, autoturismul condus de acesta a fost proiectat în râul Arieș, în zona km 140+750m, de unde reprezentanții I.S.U. Cluj au extras autovehiculul până pe malul râului. În autoturism nu a fost identificat la acel moment bărbatul, astfel că în zonă au fost continuate ulterior acțiunile pentru găsirea acestuia.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia, urmând astfel a fi stabilită cauza decesului", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza