Cadavrul dintr-o capelă din România, profanat de hoți: „Am găsit-o dezbrăcată, au vrut să-i fure și dinții”

Cadavrul dintr-o capelă din România, profanat de hoți: „Am găsit-o dezbrăcată, au vrut să-i fure și dinții”

Sicriul unei femei care se afla la capela din cimitirului municipal din Brașov, a fost găsit desfăcut. Hoții iau furat toate obiectele din el și au încercat sa-i ia și dinții de aur din gura răposatei.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Poliția a început anchetarea cazului, însă deocamdată nu are niciun suspecț, informează Antena 3.

De la Brașov vin scene șocante. Sicriul unei femei, depus la capela Cimitirului Municipal, a fost jefuit. Hoții au furat un inel și o icoană. Poliția a demarat o anchetă penală, dar nu are niciun indiciu până la această oră.

Rudele femeii de 66 de ani depuseseră sicriul la capelă și s-au întors după două ore, când au avut parte de un șoc.

„Am dat jos capacul și am găsit-o dezbrăcată. Nu ne deranjează că i-au furat un inel, 100 de lei și i-au furat icoană. Mă deranjează că au vrut să-i fure și dinții. Dacă statul ne obligă să aducem mortul aici, nu poți să-l ții acasă, ar trebui să fie cineva să îl păzească”, a spus una dintre rudele defunctei.

Autoritățile locale au confirmat existența acestui incident și au anunțat că poliția investighează cazul.

„Astăzi, aproximativ între orele 12.00 şi 14.00, la Casa rece de la Cimitirul Municipal am avut un incident. Aparţinătorii unei persoane decedate au sesizat faptul că, în acest interval, cineva a deschis capacul sicriului şi a luat de la decedată un inel, o iconiţă şi suma de 8 lei. Totodată, hainele persoanei decedate erau în dezordine şi mâinile nu mai erau în aceeaşi poziţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

„Cel puţin în ultimii 20 de ani nu s-a mai semnalat un astfel de incident. Accesul la Casa rece, pe timpul zilei, este nerestricţionat”, a precizat Sorin Toarcea, potrivit fanatik.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza