Cade tencuiala de pe fostul hotel din Piața Mihai Viteazul. Intervin pompierii, parcările blocate

Cade tencuiala de pe fostul hotel din Piața Mihai Viteazul. Intervin pompierii, parcările blocate
| Foto: ISU Cluj

Clădirea fostului hotel de lângă hala din Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca a devenit pericol public pentru trecători. Bucățile de tencuială căzută au distrus copertina unui magazin.

Pompierii clujeni au operat cu autospeciala pentru intervenții la înălțimi, pentru a înlătura bucăți de tencuială instabile de pe laterala unui bloc situat pe strada Argeș, ce funcționa în trecut ca hotel. În cădere, acestea au distrus copertina de tablă, de la intrarea unui magazin.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, nu au fost persoane rănite. Traficul a fost blocat, marţi, pe durata intervenției pompierilor, care au înlăturat 2-3 metri din suprafața tencuielii.

Miercuri, după ora 09:00, se vor restricționa parcările pe capătul străzii Argeș: "Este necesar crearea unui perimetru de siguranță, astfel încât să se poată reamplasa platforma de intervenții de la înălțimi. Urmează restricționarea parcărilor pe capătul străzii Argeș, astfel încât să se poată reamplasa platforma de intervenții de la înălțimi, lucru care se va realiza în cursul dimineții.

Acest lucru este necesar, pentru a putea ridica platforma în siguranță față de firele de tensiune de pe stâlpii din apropierea clădirii, ce obturează accesul cu platforma pentru intervenții la înălțimi a pompierilor", transmite ISU Cluj. 

Comenteaza