Căderi de pietre de pe versanţi pe DN 7, în Vâlcea. Două maşini avariate, trafic îngreunat

Căderi de pietre de pe versanţi pe DN 7, în Vâlcea. Două maşini avariate, trafic îngreunat
| Foto: sursa - adevarul.ro (Arhiva)

Traficul rutier pe Valea Oltului, DN 7, se desfăşoară cu dificultate marţi dimineaţa, după ce din cauza ploii au avut loc căderi de pietre între Câineni şi Călineşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Loredana Sandu, au fost avariate şi două autoturisme, însă nu sunt victime. În zonă acţionează echipe de la Secţia de Drumuri Naţionale Vâlcea pentru înlăturarea pietrelor căzute de pe versanţi pe carosabil.

"Căderile de pietre pe DN 7 sunt la km 229 Câineni şi km 216 Călineşti. În zonă se acţionează cu două echipaje SDN pentru înlăturare şi eliberare trafic. Nu sunt victime, doar pagube materiale, fiind două maşini, o dubă şi un autoturism, avariate. Nu sunt avarii mari", a precizat reprezentanta IPJ Vâlcea, citată de Agerpres

Circulaţia se desfăşoară îngreunat marţi dimineaţă pe DN 7, între Călineşti şi Câineni, judeţul Vâlcea, până la curăţarea carosabilului, după ce în zonă au fost semnalate căderi de pietre de pe versanţi.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7, pe tronsonul kilometric 216 (Călineşti) - 229 (Câineni), judeţul Vâlcea, sunt semnalate căderi de pietre de pe versanţi.

Nu ai fost înregistrate persoane rănite, ci doar pagube materiale, iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat până la curăţarea carosabilului. 

Comenteaza