Foto Cadouri de Paște pentru oamenii din centrele sociale. Boc: „Dacă puteți face un bine, să îl faceți”

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, la Cluj-Napoca continuă programul „Nimeni nu este uitat, nimeni nu este abandonat”.

Cei cazați la centrele sociale din Cluj-Napoca au avut parte de o bucurie în Vinerea Mare, atunci când au primit din partea primăriei câte un pachet cu diverse produse.

Cluj-Napoca: Nimeni nu este uitat, nimeni nu este abandonat! Cadouri cu ocazia Sărbătorilor pentru persoanele din Centrul de Găzduire Temporară de pe str. Oaşului, Centrul social de urgență de pe str. Dragoș Vodă și Centrul de Îngrijire și Asistență din Cluj.

Ceea ce pentru noi poate reprezenta foarte puțin, pentru alții poate reprezenta foarte mult, cu atât mai mult în perioada Sărbătorilor. De aceea, an de an subliniez același mesaj: dacă puteți face un bine, să îl faceți.

Alături de colegii din Primăria Cluj-Napoca am oferit câte un pachet cu diverse produse persoanelor aflate la Centrul de Găzduire Temporară de pe str. Oaşului (nr. 298) și Centrul social de urgență de pe str. Dragoș Vodă (nr. 36-38). De asemenea, ca în fiecare an, am trimis câte un cadou simbolic seniorilor din Centrul de Îngrijire și Asistență Cluj (DGASPC Cluj - Bulevardul 21 Decembrie 1989).

Produsele au fost oferite de către Coral Impex, cărora le mulțumesc pentru implicare. Mulțumesc colegilor mei și în special personalului care se ocupă de oamenii din aceste centre, pentru profesionalismul de care dau dovadă, munca depusă în tot acest timp și pentru grija purtată fiecărui om în parte”, a transmis edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Comenteaza