Cadru universitar de la USAMV, în Comisia de Inovaţii a celui mai mare târg de echipamente agricole din lume

Cadru universitar de la USAMV, în Comisia de Inovaţii a celui mai mare târg de echipamente agricole din lume
Un cadru didactic de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) a făcut parte din Comisia pentru Inovaţii în cadrul celei mai importante expoziții specializată din lume în domeniul mașinilor și echipamentelor agricole, AGRITECHNICA - desfăşurată la Hanovra între 12-16 noiembrie.

Din Comisia pentru Inovaţii a târgului internaţional Agritechnica de la Hanovra - "cea mai importantă expoziție specializată din lume în domeniul mașinilor și echipamentelor agricole, al tehnicii și managementului pentru o producție agricolă profesională și performantă" - a făcut parte şi inginerul Ovidiu Ranta, şef lucrări la Catedra de mecanizare a Facultății de Agricultură din cadrul USAMV.

Conform reprezentaţilor USAMV, târgul internaţional, care are loc o dată la doi ani,  este organizat de DLG - Societatea Germană pentru Agricultură (Deutsche LANDWIRTSCHAFTS-Gesellschaft / DLG), organizație cunoscută din sectorul agro-alimentar.

"Considerată ca fiind o platformă unică de contacte între producători, dealeri și experți în domeniu, pe o suparafață expozițională de 40 de hectare, AGRITECHNICA 2013 a găzduit 2.900 de firme expozante din întreaga lume, bucurându-se de un număr de 450.000 de vizitatori", au specificat reprezentanţii USAMV.

"Compusă din 37 de experţi neutri Comisia pentru Inovaţii a desemnat, pe baza unor criterii stricte, inovațiile cele mai reprezentative pentru dezvoltarea sectorului agricol, distinse cu medaliile de aur și de argint ale AGRITECHNICA 2013", mai arată reprezentanţii universităţii clujene.

Etichete
Comenteaza