Calendarul Evenimentelor în Cluj | 7-10 Decembrie

Calendarul Evenimentelor în Cluj | 7-10 Decembrie

ZIUA DE CLUJ îți recomandă cele mai interesante evenimente din Cluj-Napoca. Iată ce poți face în perioada 7-10 decembrie 2021. 

7 Decembrie

ReClothing - Târg de sărbătoare (by JCI Cluj). 7-8 Decembrie

Luna cadourilor aduce un nou târg caritabil marca JCI Cluj. Peste 1000 de articole vestimentare vor primi o a doua șansă. Vei găsi la evenimentul nostru haine în stare excepțională, în tendințe, dar care nu își mai găsesc locul în anumite garderobe.

Limes forum IX. 7-9 Decembrie

Întâlnirea anuală a specialiștilor din domeniul frontierelor romane din România se află la noua ediție, găzduită de Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei. 

Crăciun la Zazen. 7-23 Decembrie

Decembrie devine luna Crăciunului la Zazen. Beculețe în pom, vin fiert cu miros de scorțioșoară, pături fluffy și colțuri cozy în care să te cuibărești cu prietenii în jurul focului, activități pentru întreaga familie și mâncăruri gustoase. 

Live session II : 174 Românesc. 

Pentru că anul trecut a fost foarte fain, trebuie neapărat și anul acesta să expun creațiile artiștilor români, printr-un mix live cu drum and bass 100% românesc.

RECYCLED ART EXHIBITION 16 DAYS, L'Autre Café. 7-10 Decembrie

Vă invităm la o expoziție cu lucrări realizate de artiștii Asociației Art Mirror, în care temele abordate sunt: discriminarea, violența de gen, egalitatea între sexe și leadershipul feminin. 

CHIRITZA ÎN CONCERT. 7 Decembrie, ora 19,00

Deși Vasile Alecsandri și Matei Millo s-au inspirat din viața și obiceiurile secolului al XIX-lea, creând un personaj tipic micii burghezii ariviste, Chirița/Chiritza își găsește ușor multiple echivalențe în societatea noastră contemporană.

8 Decembrie

Expoziţia Internaţională Tribuna Graphic. Ediţia XII. 

Revista de cultură Tribuna şi Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită să vizitaţi expoziţia internaţională de grafică contemporană Tribuna Graphic 2021, care va fi deschisă în perioada 8 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, la Muzeul de Artă Cluj-Napoca.

(In)corect
Reactor De Creație Și Experiment

Când membrii unei familii au vieți complet diferite, granița dintre ce e corect și ce e incorect este foarte fină. Seamănă cu locul în care Dunărea se revarsă în Marea Neagră. E un loc incert, tulbure, așa cum devin în miezul nopții mințile rudelor aflate într-o vacanță în Deltă.
Spectacolul (IN)CORECT jonglează cu planul fanteziilor și al dorințelor a două generații diferite.

Board Game Night, L'Autre Café

Îți place să te joci, dar nu ai cu cine? Ai cu cine să te joci, dar nu aveți ce juca? Aveți ce juca, dar nu aveți unde? De data asta nu te îngrijora, totul este pregătit. La L’Autre Café se dedică o seară numai pentru jocuri și pentru a cunoaște mai mulți oameni. 

Stand-up by Comedy Cluj, Atelier Cafe

Comedy Cluj Preeeezintă: Stand-up Comedy la Atelier Cafe, Episodul 2. Miercuri, puțin înainte de 7 (că suntem naibii pe timp) vă așteaptă: Socol, Sașa, Cristi Giurgiu, Cristi Ciui. 

9 Decembrie

Globuri de Crăciun - Club de bricolaj pentru adulți și întreaga familie, la Biblioteca „Octavian Goga”

Dacă vă plac lucrurile frumoase, realizate manual, dacă sunteți creativ sau pur și simplu doriți să socializați cu alte persoane de aceeași vârstă, vă invităm să participați la activitățile Clubului de bricolaj pentru adulți.
În cadrul următoarei activități a clubului vom realiza globuri de Crăciun folosind tehnica șervețelului. 

TEDxEroilor Women, la Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca

TEDxEroilor Women este o conferință dedicată puterii femeilor de a fi creatoare și generatoare de schimbări in bine. Conferința devine astfel o platformă prin intermediul căreia pot inspira și se pot focusa pe unicitatea cu care semenele lor contribuie la schimbarea globală, ajutând astfel, prin crearea de sinergii, la remodelarea viitorului.

Ultima zi pentru ,,Contemporary Nostalgia”, la Casa TIFF

În data de 25 noiembrie s-a adus o bucățică de Săfițicuminți la Cluj – vrem să „infectăm” cât mai multe persoane cu eclectismul nostru artistic, îndepărtat de orice curent artistic tradițional. Not that we don’t like tradition, we just like being ourselves more. O plimbare prin expoziția Romanian Kitsch Museum o să te poarte înapoi în timp și o să te lase poate ușor nostalgic și sigur amuzat. Evenimentul se va desfășura de la 17,00 la 22,00. 

10 Decembrie

Curs de Alpinism Hibernal (de Iarnă)

Vrei să înveți să mergi corect și în siguranță iarna pe munte? Dacă da, atunci ești invitat la un curs de alpinism hibernal din Munții Făgăraș, în perioada 10-12 Decembrie 2021. Cursul este organizat în colaborare cu Asociația Ghizilor și Agențiilor de Expediții Montane din România.

Calendarul Evenimentelor în Cluj | 7-10 Decembrie


SPĂRGĂTORUL DE NUCI, la Opera Națională Română din Cluj, ora 18,30

Celebrul balet al lui P.I. Ceaikovski a capturat inimile și a trezit imaginația spectatorilor de toate vârstele, din întreaga lume, odată cu premiera sa de la Teatrul Imperial Mariinski, Sankt Petersburg, din data de 6 decembrie 1892. Și, ce alt cadou mai frumos putea să ofere compozitorul copiilor de pretutindeni, decât o tradiție lirică ce continuă să anunțe și astăzi sărbătorile de iarnă.

Calendarul Evenimentelor în Cluj | 7-10 Decembrie

O femeie furioasă | One angry woman, la Insomnia Café

Evenimentul va consta dintr-o scenetă prin care să dramatizăm un posibil proces penal in care inculpata, Eudoria Holmes, să fie pusă sub acuzare pentru acțiunile radicale pe care le-a întreprins în lupta pentru egalitate între bărbați și femei.

Calendarul Evenimentelor în Cluj | 7-10 Decembrie

loading...
Comenteaza