Foto Camion de curierat în flăcări la Gilău. Toate coletele, compromise

Camion de curierat în flăcări la Gilău. Toate coletele, compromise
Camion de curierat în flăcări la Gilău. S-au deteriorat toate coletele
Camion de curierat în flăcări la Gilău. S-au deteriorat toate coletele
Camion de curierat în flăcări la Gilău. S-au deteriorat toate coletele

O intervenție mai aparte a fost desfășurată vineri noaptea de către pompierii din trei subunități ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

În jurul orei 03:20, au fost alertate forțele de intervenție cu privire la producerea unui incendiu la un ansamblu de vehicule în apropiere de localitatea Gilău. Pompierii au intervenit cu o autospecială pentru stingerea flăcărilor care au cuprins în totalitate cabina capului tractor și s-au extins la încărcătura din remorcă, în prima fază a intervenției.

Remorca era încărcată la capacitate maximă, fiind depozitate în aceasta colete de curierat cu diverse materiale. Pompierii au solicitat sprijinul altor două vehicule pentru a putea descărca toate coșurile metalice din remorcă și pentru a putea stinge incendiul.

"Deși eforturile pompierilor au fost susținute timp de patru ore, flăcările care au ajuns în interiorul remorcii, degajarea de căldură și gaze arse, precum și apa folosită pentru stingerea incendiului au deteriorat în totalitate coletele din remorcă", relatează reprezentanții ISU Cluj.

Din primele cercetări, se pare că incendiul a izbucnit în timpul deplasării camionului, la compartimentul motor, după care acesta a fost observat de către șofer care a oprit ansamblul de vehicule în afara părții carosabile. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment.

Comenteaza