Campania anti SIDA la Cluj. Vezi programul campaniei

Campania anti SIDA la Cluj. Vezi programul campaniei
Organizaţia Studenţilor Farmacişti Cluj-Napoca (OSF) organizează campania anti SIDA. Vezi pe ziuadecj.ro programul evenimentelor.

Organizaţia Studenţilor Farmacişti Cluj-Napoca (OSF) desfăşoară în perioada 28 noiembrie - 1 decembrie campania de responsabilizare și informare socială anti SIDA.

Organizatorii vor să ofere informaţii despre virusul HIV și consecințele infecţiei cu acest virus. Singura modalitate de prevenire a infecţiei este evitarea de a folosi ace sau seringi în comun, precum şi evitarea contactelor sexuale neprotejate.

"Campania este menită să informeze clujenii despre principalele modalităţi de contactare ale virusului şi despre complicaţiile bolii. De asemenea, ne propunem să colectăm fondurile necesare pentru centrele care se ocupă permanent de persoanele bolnave", susţin membrii OSF.

Programul evenimentelor:

28.11.2011 - între orele 12:00-16:00, se vor împartiii fundițe, pliante, prezervative și se va face o strangere de fonduri în cadrul Casei de Cultură a Studenților.  Iar la ora 20:00 va avea loc împartirea de prezervative, pliante și se va face o strangere de fonduri în Campusul Hașdeu.

29.11.2011 - între orele 10:00-14:00 în Aula Universității de Medicină și Farmacie, se vor împarți pliante, prezervative, fundițe și se va face o strangere de fonduri.  Iar la ora 20:00, se vor împărții prezervative, fundițe, pliante și se va face o strangere de fonduri, în Campusul Observator.

30.11.2011 - între orele 10:00-20:00, va avea loc o expoziție foto în Iulius Mall, cu împarțire de pliante, prezervative, fundițe și se va face o strangere de fonduri.  Iar la ora 22:00, se va ține Party Umanitar, in Club CARO.

1.12.2011- între orele 10:00-20:00, va avea loc o expoziție foto în Iulius Mall, cu împarțire de pliante, prezervative, fundițe și se va face o strangere de fonduri. 

În următoarea săptămână, împreună cu Organizația Stundențiilor Mediciniști, vom realiza o fundiță umană în Piața Matei Corvin.

 

Comenteaza