Campanie de colectare a deșeurilor în Florești, de ziua mondială de Mediului / Primarul: „Ne dorim o comună verde”

Campanie de colectare a deșeurilor în Florești, de ziua mondială de Mediului / Primarul: „Ne dorim o comună verde”
| Foto: centrulcolectaredeseuri.ro

Cei care participă la campania de colectare, intră automat în tragerea la sorți pentru aparate electrice noi, a anunțat primarul Bogdan Pivariu.

„Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, dăm startul unei noi campanii de colectare a deșeurilor din categoria echipamentelor electrice și electronice.

Această campanie este un alt pas pe care administratia îl face spre concretizarea unei viziuni strategice integrate care să conducă la conștientizarea populației și conturarea unor obiceiuri sănătoase privind gestionarea deșeurilor. Ne dorim o comună verde, cu cât mai multe soluții ecologice implementate, soluții care trebuie să fie un efort al fiecăruia dintre noi.

Ne vedem sâmbătă, 4 Iunie, la Centrul de Colectare Florești, după sensul giratoriul de la Luna de Sus, pe partea dreaptă, pe DN1E60, cu produsele electrice, electronice și electrocasnice vechi. Dacă participi la campania de colectare și reciclezi, intri automat în tragerea la sorți pentru aparate electrice noi!”, a transmis edilul din Florești.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...