Campanie de donaţii pentru copiii mai puţin norocoşi. Cum te poţi implica

Campanie de donaţii pentru copiii mai puţin norocoşi. Cum te poţi implica
Un cabinet stomatologic clujean organizează, în perioada 23 februarie - 8 martie, o campanie de responsabilitate socială intitulată „Prințesa Gărgăriță și Prințul fermecat își caută de îmbrăcat”.

Proiectul se află la cea de-a doua ediție și se va derula în Cluj-Napoca cu scopul de a aduce un zâmbet copiilor din zona Bazinul Fizeșului cu ocazia venirii primăverii. 

Prin urmare, persoanele care îşi doresc să se implice sunt îndemnate să aducă hăinuțe sport sau jucării potrivite copiilor cu vârsta între 2 și 10 ani la sediul cabinetului, situat în Piaţa Mihai Viteazu, numărul 9. 

"Campania își propune ca anul acesta să îi aducă în plan și pe băieți, fiind un an bisect. Activitatea acesteia are în vedere responsabilizarea și implicarea comunității clujene în această cauză socială, de ajutorare a copiilor mai puțin norocoși", au precizat iniţiatorii proiectului.

Ediția de anul trecut s-a bucurat de o implicare activă a comunității locale, iar hăinuțele strânse au ajuns la Țaga, unde o clasă de fetițe au participat și la o lecție despre importanța igienei orale.

 

Comenteaza