Campanie electorală la grădiniţă: un partid a adus aparate de joacă. "Să vorbească cine e candidat" FOTO / VIDEO

Campanie electorală la grădiniţă: un partid  a adus aparate de joacă.
Au aflat că a ars parcul de joacă al unei grădiniţe din Gheorgheni, "Lumea copiilor", şi au pus mână de la mână ca să cumpere aparate de joacă. A făcut-o un partid politic din donaţiile membrilor, astăzi, nu înainte de a chema presa.

Grădiniţa din Gheorgheni al cărei spaţiu de joacă a luat foc în urmă cu două săptămâni a primit, luni, aparate de joacă noi, de la Consiliul Local, iar astăzi, căsuţe şi aparate de joacă din plastic de la membrii unui partid politic. Întrebată cine dă declaraţii de presă pe subiect, Mihaela Rozor, unul dintre membrii partidului prezentă astăzi la livrarea aparatelor de joacă, a indicat spre Alexandru Cordoş. De ce? "Dânsul este candidat", a explicat Rozor. Cordoş a fost anunţat recent drept candidatul PSD la funcţia de primar în Cluj-Napoca.

Directorul grădiniţei neagă, însă, că acţiunea de astăzi ar fi o iniţiativă electorală. "Ne-au căutat de la partid şi ne-au întrebat de ce avem nevoie. Câtă vreme e un gest pentru copii, e unul nobil, nu contează de unde vine", spune Livia Pojar.

Aparatele şi nisipul adus astăzi pentru gropile cu nisip ale grădiniţei au costat 2.000 de lei, bani proveniţi din donaţii de la membrii partidului. Trebuie spus, însă, că luni o parte dintre aparatele de joacă arse în incendiul din urmă cu două săptămâni a fost înlocuită şi că în următoarele zile şi restul aparatelor vor fi montate. "S-a autosesizat Consiliul Local după incendiu şi au înlocuit toboganul, refac spaţiul de joacă", a explicat directorul grădiniţei.

Comenteaza