Campanie împotriva discriminării românilor din străinătate. Promite premii atractive

Campanie împotriva discriminării românilor din străinătate. Promite premii atractive
Copreşedintele PNL, europarlamentarul Daniel Buda, a lansat o campanie împotriva discriminării românilor aflaţi la muncă sau la studii în străinătate.

 

Aceasta se va desfăşura până în 28 martie, timp în care liberalul îi provoacă pe toţi cetăţenii care au rude, prieteni sau cunoştinţe plecate în străinătate şi care sunt apreciate pentru munca lor să îi trimită un e-mail în care să îi relateze despre experienţa şi succesul lor de peste hotare.

La finalul campaniei europarlamentarul va premia cele mai emoţionante cinci poveşti trimise.  Câştigătorii vor fi recompensaţi cu o excursie gratuită de două zile, pentru două persoane, la Parlamentul European de la Bruxelles.

"În 28 Martie, cu ocazia încheierii săptămânii solidarităţii cu popoarele care luptă împotriva rasismului şi a discriminării, decretată de către Organizaţia Naţiunilor Unite, eu voi premia primele cinci cele mai frumoase şi emoţionante poveşti trimise de către cetăţeni, cu premii constând în cinci excursii gratuite pentru două persoane la Parlamentul European de la Bruxelles, pe durata a două zile", a declarat Buda. 

De asemenea, pe parcursul campaniei va posta zilnic pe pagina sa de Facebook câte o poveste primită, cu scopul de a promova şi în spaţiul virtual succesul românilor din diaspora.

Persoanele intersate să se alăture în campanie vor trebui să trimită poveştile la adresa de email europarlamentardanielbuda@gmail.com.

Comenteaza