Campionatul internaţional de gătit în aer liber revine la Cluj
- Scris de Titus Craciun
- 12 Aug 2010, 01:35
- Eveniment
- Ascultă știrea

DISTRIBUIE
Cea de-a patra ediţie a Campionatului internaţional de gătit în aer liber va avea loc între 10-12 septembrie 2010, în parcarea complexului comercial Polus Center, fiind organizată de asociaţia culturală ACEEA, coordonată de clujeanul Radu Zărnescu.
“Este cel mai mare eveniment gastronomic din România, care a primit certificare din partea Uniunii Internaţionale a Societăţilor de Bucătari (WACS). În urma Congresului WACS, derulat la Santiago (Chile), în 2010, competiţia gastronomică organizată de ACEEA a fost înscrisă în programul mondial al evenimentelor gastro licenţiate de WACS. În continuare, ea a fost clasificată drept cea mai mare întrecere gastroculturală din Europa de Est”, ne-a declarat ieri Radu Zărnescu.
Concursul de la Cluj se adresează atât profesioniştilor, cât şi amatorilor şi îi va avea ca invitaţi speciali pe directorii continentali WACS, echipa olimpică de bucătari din Israel, boardul Eurotoques din Finlanda, Institutul Gastronomic din Cipru, dar şi alte personalităţi din spectrul culinar mondial.
Concursul de la Cluj se adresează atât profesioniştilor, cât şi amatorilor şi îi va avea ca invitaţi speciali pe directorii continentali WACS, echipa olimpică de bucătari din Israel, boardul Eurotoques din Finlanda, Institutul Gastronomic din Cipru, dar şi alte personalităţi din spectrul culinar mondial.
DISTRIBUIE
Comenteaza