Căprior pe aleile dintre blocuri, în capăt de Gheorgheni

Căprior pe aleile dintre blocuri, în capăt de Gheorgheni

Un căprior a fost prins pe aleile dintre blocuri, în capăt de Gheorgheni, zona Albac. Animalul, speriat și dezorientat, încerca să se ascundă după gardul viu.

La fața locului este prezentă Poliția Locală care așteaptă intervenția specializată pentru tranchilizarea căpriorului și transportarea lui înapoi în natură.

„Poza dimineții! Un căprior pe aleile dintre blocuri, în capăt de Gheorgheni, zona Albac, speriat și dezorientat, încercând să se ascundă după gardul viu. După castorul din Parcul Rozelor, încă o dovadă că marginile orașelor se întrepătrund cu habitatele naturale ale multor specii, iar pe măsură ce cartierele noastre se extind și aceste habitate sunt împinse tot mai departe este nevoie să conservăm culoare ecologice și fâșii de protecție pentru animalele sălbatice. Poliția Locală era prezentă la fața locului și așteptau intervenția specializată pentru tranchilizarea căpriorului și transportarea lui înapoi în sânul naturii”, a transmis consilierul local, Alexandra Oană.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza