Carambol pe şosea: patru maşini distruse, o persoană rănită

Carambol pe şosea: patru maşini distruse, o persoană rănită
Un şofer care nu a păstrat distanţa de siguranţă în mers a devenit autorul unui carambol pe şosea. El a ajuns să avarieze alte trei autovehicule şi să rănească o persoană.

Coliziunea în lanţ, ce a avut loc vineri în jurul orei 14:45, pe DN1 E60, pe raza comunei Florești, a fost cauzată de un dejean de 50 de ani. În timp ce se deplasa din direcţia Gilău spre Cluj-Napoca, şoferul în cauză nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autovehiculul care îl preceda, intrând în coliziune cu acesta. 

În urma impactului autovehiculul acroșat, condus de un bărbat de 40 ani din comuna Maieru, a fost proiectat în alt autovehicul din fața sa, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 ani din Oradea, intrând și acesta în coliziune cu autoturismul care îl preceda. La volanul celui din urmă autoturism implicat în carambol se afla un bărbat de 33 ani din comuna Florești.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei pasagere din cel de-al treilea autovehicul implicat, o femeie de 40 ani din comuna Gilău, și cu pagube materiale în valoare aproximativă de 4.300 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

 

Comenteaza