Carne alterată în magazinele din Cluj. OPC a dat amenzi de 30.000 de lei VIDEO

Carne alterată în magazinele din Cluj. OPC a dat amenzi de 30.000 de lei VIDEO
Atentie la carnea si mezelurile pe care le cumparati din magazine ! Protecţia Consumatorului a controlat 29 de comercianţi şi producători şi a descoperit probleme grave la produsele pe care le puneau în vânzare. Amenzile totale se ridică la 30.000 de lei.

Produse expirate, dată expirării modificată, carne alterată ţinută în acelaşi frigider cu produsele proaspete sunt doar câteva dintre neregulile sesizate de Protecţia Consumatorului. Şi lista nu se opreşte aici. Produsele din carne aveau un conţinut de grăsime sau de apă care depăşeşte limita maximă admisă, iar etichetele era şterse şi nu puteau fi citite. Inspectorii au retras de pe piaţă carne în valoare de aproape 5.000 de lei.

"În ceea ce priveşte comercializarea de produse din carne şi preparate din carne, la toţi cei verificaţi am constatat abateri urmând ca în perioada următoare să verificăm aceste unităţi, aceşti producători până când ei se vor pune la punct cu ceea ce înseamnă produs alimentar în magazinele clujene", a declarat Cristian Nicula, inspector şef OPC Cluj.

Comenteaza