Cărţi de identitate pentru localnicii din Aghireşu

Cărţi de identitate pentru localnicii din Aghireşu
Localnicii din Aghireşu care trebuie să-şi facă buletin sau să îşi schimbe cartea de identitate sunt aşteptaţi mâine, la Primăria din localitate.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

O echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj va merge mâine, 29 martie, în localitatea clujeană Aghireşu, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor pentru întocmirea cărţilor de identitate.

"Cetăţenii de pe raza comunei care au cărţile de identitate expirate, sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, se vor prezenta cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate, cu începere de la ora 09:30, la Sala de şedinţe a Primăriei Comunei Aghireşu", se arată într-un comunicat remis presei.

Staţia mobilă a fost achiziţionată în cadrul proiectului „Modernizarea activităţilor de evidenţă a persoanelor din judeţul Cluj", finanţat prin Programul Phare 2006 "Fondul de modernizare pentru dezvoltarea administraţiei la nivel local".

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza