Casă cuprinsă de flăcări în Cluj. Intervin pompierii

Casă cuprinsă de flăcări în Cluj. Intervin pompierii

Pompierii intervin la o casă de locuit din localitatea Mihai Viteazu, unde a izbucnit un incendiu.

O casă a luat foc în Mihai Viteazu, pe strada Bodrog. La fața locului intervine ISU Cluj cu două autospeciale și un echipaj SMURD. Până acum nu sunt anunțate victime. Intervenția este în desfășurare. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați să intervină în această dimineață la un incendiu ce a cuprins un imobil pe două niveluri din localitatea Mihai Viteazu. Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 8:02, iar pompierii turdeni s-au deplasat la această misiune cu o autoscară, o autospecială cu apă și spumă, respectiv un echipaj SMURD.

Potrivit ISU Cluj, odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit acoperișul imobilului, de aproximativ 500 de mp, cuprins de flăcări. Focul a afectat și o bună parte a imobilului. Imediat, salvatorii au început să lucreze pentru lichidarea incendiului.

De asemenea, pentru a asigura capacitatea necesară de stingere la incendiu, forțele au fost suplimentate cu o autospecială de la Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca, respectiv o autospecială de la Garda de Intervenție Băișoara. Intervenția a fost cu atât mai dificilă întrucât imobilul este placat cu lemn, astfel că flăcările s-au extins cu ușurință.

"Din fericire, nu au existat victime și nimeni nu a solicitat consult medical. Pompierii se află la această intervenție de peste două ore, incendiul urmând a fi lichidat în curând. Drept urmare, cauza probabilă de izbucnire a incendiului va fi stabilită după încheierea misiunii. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului de la Mihai Viteazu a fost coșul de fum izolat necorespunzător", a mai precizat pompierii clujeni.

Comenteaza