Update Video Foto Casă cuprinsă de flăcări pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca. De la ce a pornit incendiul

Casă cuprinsă de flăcări pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca. De la ce a pornit incendiul
Casă cuprinsă de flăcări pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca
Casă cuprinsă de flăcări pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca
Casă cuprinsă de flăcări pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca

O casă de pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca a luat foc în această dimineaţă. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Un cititor ne-a trimis în această dimineaţă pe numărulde WhatsApp al redacţiei fotografii cu un incendiu izbucnit la o casă situată pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca. 

Fotografiile au fost făcute dintr-un autoturism, de către un şofer care traversa zona. Pe imagini se observă o femeie cu un copil în braţe care priveşte cum flăcările cuprind întreaga locuinţă. 

Vom reveni cu informaţii imediat ce pompierii de la ISU Cluj le vor furniza presei. 

...........................................................................................................................................

UPDATE

"O solicitare pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în dimineața aceasta, în jurul orei 7.40, care anunța faptul că acoperișul unei case de pe strada Giordano Bruno, din municipiul Cluj-Napoca, a fost cuprins de flăcări.

Două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, precum și o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi au fost dislocate la fața locului pentru a lichida flăcările care au cuprins casa de locuit.

Locatarii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, flăcările cuprinseseră în întregime acoperișul casei, în care erau amenajate două încăperi și erau pe punctul de a se extinde la la o altă casă, aflată în apropierea acesteia.

Flăcările au distrus în totalitate acoperișul și încăperile din mansarda locuinței, totalizând cca 100mp, însă intervenția promptă a pompierilor a împiedicat extinderea incendiului la vecinătăți. De asemenea, au fost deteriorate încăperile situate la parterul casei.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței.", au anunţat pompierii de la ISU Cluj. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza