Căsătorii pe bandă rulantă la Iulius Mall de Ziua îndrăgostiţilor

Căsătorii pe bandă rulantă la Iulius Mall de Ziua îndrăgostiţilor
Zeci de tineri clujeni au fost, ieri, mire şi mireasă pentru o zi la Iulius Mall, într-o ambianţă plină de culoare, inimioare, muzică şi cadouri.
Întregul mall a fost animat ieri după-masă de cupluri de îndrăgostiţi şi produse de Valentine’s Day, de la perne, baloane, cutii, mingi, căni în formă de inimioară la produse afrodiziace, studii despre iubire şi sexualitate ori promoţii la produse “pentru Ea şi El”.

În centrul spaţiului amenajat de la intrare a fost amplasat un decor cu boltă şi flori, iar un funcţionar al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca a încheiat tradiţionalele căsătorii de o zi uzuale în Cluj în ultimii ani, de 14 februarie. Tinerii veneau în faţa “altarului” însoţiţi de personaje din poveşti de dragoste faimoase ale lumii, cum ar fi Romeo şi Julieta sau Tristan şi Isolda, în persoana unor elevi de clasa a 10-a ai Liceului de Coregrafie şi Artă Dramatică Octavian Stroia.

Prima parte a oficializărilor a avut loc în vacarmul repetiţiilor trupei Hi-Q, care urma să cânte seara. “Ne-am dorit de mult să ne căsătorim pentru o zi. Acum, că tot am venit la mall, o să ne petrecem aici toată ziua, mai ales că va fi şi concert”, a mărturisit Marius, un tânăr clujean care s-a căsătorit ieri pentru o zi cu iubita lui, Roxana. “Noi vrem să experimentăm. Dacă nu iese căsătoria, mai venim şi altă dată, la alt Valentine’s Day”, a spus Florin, un alt mire de-o zi. Mircea şi Alexandra aşteaptă să se cunune de-adevăratelea după ce îşi termină studiile. “Când se va întâmpla asta, vom pune certificatul de căsătorie alături de diploma pe care am primit-o azi”, a spus băiatul. La final, mirii au participat la o tombolă la care se câştigau cine romantice în oraş, şedinţe de fitness, vouchere la cinematograf, un scuter şi sute de cartele de la o companie de telefonie mobilă. Premiul cel mare a fost însă o excursie în faimosul Las Vegas. De Dragobete, la Iulius Mall va fi ales şi premiat “cel mai iubit cuplu pe Facebook”.


Comenteaza