Castelul Bran s-a închis pentru public! Încep pregătirile pentru petrecere/ Ce meniu au la cină invitații lui Elon Musk

Castelul Bran s-a închis pentru public! Încep pregătirile pentru petrecere/ Ce meniu au la cină invitații lui Elon Musk

Castelul Bran va fi, în această seară, gazda unor nume importante din tech și de la Hollywood, care au venit în România pentru petrecerea de Halloween.

După cina de aseară de la o stână din Poiana Brașov, oaspeții de Halloween a lui Elon Musk au fost invitați la un brunch într-un un restaurant din inima Brașovului, unde au fost așteptați cu smootie-uri și fresh-uri, dar și cu alte bunătăți - un bufet suedez, care a conținut mix de salamuri și brânzeturi italienești, dar și prosciutto de Parma. Potrivit mediaflux.ro, proprietarul restaurantului a afirmat că cele mai căutate au fost pastele.

De asemenea, oaspeții au avut la dispoziție și roast beef – antricot de Uruguay, creveți de Argentina în sos de capere cu unt, ouă Benedict, ouă florentine, legume la grătar cu diverse condimente, dar și cuiperci, conopida coaptă cu unt de cocos.

În ceea ce privește dulciurile, deserturile cele mai apreciate ar fi fost tartele cu caise și macarons.

Petrecere cu 300 de invitați la Castelul Bran

La cină, celebrii musafiri ar urma să fie așteptați cu tot felul de specialități, printre care rață asezonată cu dovleac, cartofi cremoși cu trufe românești, ciuperci Shiitake sau telină cu dovleac și șofran, pentru vegetarieni.  De asemenea, conform Alephnews, invitaților li s-ar servi la desert o tartă de mere specială cu vanilie și șorbet, acompaniate de un vin cu arome fructate, din Ungaria

Castelul Bran a fost închis publicului larg în jurul orei 16.00, pentru pregătiri. La petrecerea care va începe în scurt timp, sunt invitaţi miliardari şi vedete de la Hollywood, precum Angelina Jolie, cofondatorii Google, Larry Page şi Sergey Brin, sau fondatorul PayPal Peter Thiel. 

 

 

Comenteaza