Cât costă să blochezi DN1 o oră? 5.800 de lei. Atât a plătit CNAIR pentru bâlba de pe Cluj-Turda

Cât costă să blochezi DN1 o oră? 5.800 de lei. Atât a plătit CNAIR pentru bâlba de pe Cluj-Turda
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Traficul rutier pe tronsonul Turda – Cluj-Napoca al DN1 (E81) a fost închis, joi dimineață, după ce CNAIR nu a curățat gheața și zăpada de pe o porțiune de drum.

Administratorii drumului DN1au fost amendați, joi, după ce traficul pe tronsonul Cluj-Napoca - Turda a fost blocat, joi dimineața, timp de câteva zeci de minute. Astfel, CNAIR trebuie să scoată din buzunar 5.800 de lei pentru că nu și-a îndeplinit atribuțiile, neintervenind pentru a îndepărta zăpada și pentru a împrăștia material antiderapant .

"Poliţiştii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Turda în timp ce se aflau în îndeplinirea atributiilor de serviciu pe DN 1 E60 au constatat faptul că în zona kilometrului 69, în afara localitaţii Mărtineşti, administratorul drumului public nu a intervenit pentru a îndepărta zăpada depusă pe carosabil şi pentru a împrăştia material anti derapant. In urma neîndeplinirii atributiilor ce ii revin, CNAIR a fost sancționat contravențional cu 40 de puncte amendă, respectiv 5.800 lei", a precizat IPJ Cluj.

Întreruperea circulației pe tronsonul afectat de polei a dus la formarea unor coloane de mașini de câțiva kilometri, pe ambele sensuri de mers.

 

 

Comenteaza