Câte un iPad 2 pentru elevii de 10 la BAC

Câte un iPad 2 pentru elevii de 10 la BAC
Elevii care au primit nota 10 la bacalaureat sunt răsplătiţi cu tabletPC-ul cel mai popular în lume.

Au învăţat, iar acum sunt recunoscuţi şi răsplătiţi pentru efortul lor. Elevii clujeni care au primit nota 10 la bacalaureat au fost premiaţi de prefectul judeţului.

Cei opt tineri eminenţi au primit câte un iPad 2, tabletPC-ul care este atât de popular în lume în acest moment. În România, un asemenea gadget costă aproximativ 2.000 de lei.

Cei opt premiaţi sunt Iulia Plăian, de la Colegiul Naţional George Coşbuc, Laura Răşinar, de la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Nadina Zănoagă, de la Liceul Teoretic Gheorghe Şincai, Mihaela Pilug, de la Liceul Teologic Adventist Maranatha, Alexandra Marian, de la Colegiul Naţional Pedagogic Gheorghe Lazăr, Iulia Baciu, Cătălin Oargă şi Melina Suciu, toţi trei absolvenţi ai Colegiului Naţional Mihai Viteazul.

Tabletele au fost donate de o fundaţie, ProVita, înfiinţată în urmă cu 20 de ani de mai mulţi medici, inclusiv doctorul ginecolog Florin Stamatian, actualul prefect. Stamatian spune însă că nu crede în cadourile pe care le-a făcut celor opt tineri. "Nu sunt de acord cu iPadul ăsta, dar e la modă. Să nu vă facă să uitaţi să citiţi cărţi, cărţile citite în mână au altă greutate. Jocurile pe calculator ne prostesc. Pe Facebook aflaţi tot felul de informaţii interesante, am văzut de exemplu ceva cu lenjeria intimă a celebrităţilor, ce să zic, foarte interesant", le-a transmis Stamatian celor opt tineri premiaţi.

Comenteaza