Video Foto Cățelușa găsită de primarul Boc pe Frunzişului şi-a regăsit familia

Mulţi clujeni au ascultat relatările despre Ara, cățelușa găsită de primarul Emil Boc în sensul giratoriu de pe Frunzişului, cu mult mai mult interes decât orice problemă politică sau socială din ultima perioadă.

"Cățelușa pe care am găsit-o la începutul lui decembrie este acum alături de familie! Am spus că voi reveni cu informații despre Ara, cățelușa pe care am găsit-o în stradă luna aceasta. Pe scurt, Ara nu mai este la Primăria Cluj-Napoca, dar este pe mâini bune, într-o familie iubitoare", a transmis edilul Clujului, pe pagina de Facebook. 

Emil Boc a recunoscut că Ara i-a găsit la un moment dat şosetele în pantofii de sport şi s-a jucat de mama focului cu ele. "Ei, măi, lasă-mi şosetele. Dă-mi şosetele înapoi!", i-a poruncit primarul căţeluşei, iar apoi i-a adus o minge pentru joacă.

Acesta a lăudat-o pe Ara pentru că nu şi-a făcut nevoile în Primărie şi a spus că mai mulţi clujeni au sunat de la prima postare cu Ara, să revendice căţeluşa, iar el le-a cerut dovezi prin care să arate că este a lor.

După mai multe telefoane care au revendicat patrupedul, Emil Boc a găsit în cele din urmă adevăratul proprietar al Arei, care a aflat de la o rudă de fapt că animalul lor de companie a ajuns tocmai la primarul Clujului.

Familia respectivă are o fetiţă de 3 ani, pe Bianca, care s-a bucurat mult de revederea cu prietena ei. Primarul a promis proprietarilor că ori de câte ori va fi nevoie va avea grijă de Ara, în caz că nu au cu cine lăsa căţeluşa dacă vor fi plecaţi de acasă. 

Comenteaza