Video Foto Căutări pentru găsirea unui cadavru pe Someş, în zona podului Garibaldi din Cluj-Napoca

Un echipaj al ISU Cluj a avut ieri seară o intervenţie pentru a recupera o personă care se presupune că s-ar fi înecat în râul Someșul Mic, lângă centrul de vaccinare drive-thru din Cluj-Napoca.

Pompierii de la ISU Cluj au anunţat miercuri seara că au demarat o acțiune de căutare pe luciul apei în urma unui apel venit din partea unor cetățeni, care au observat ceva asemănător unui corp uman pe râul Someş.

Oamenii care au sunat la 112 au spus că ceea ce semăna cu un cadavru uman era dus de apă în zona podului Garibaldi din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri și o barcă de salvare, însă până la lăsarea întunericului nu a fost observat din nou, deși căutările au fost efectuate atât de pe malul râului cât și cu barca de salvare. "Nu a fost găsit până în prezent nici un alt indiciu legat de apelul amintit mai devreme, colegii se retrag în aceste momente de la fața locului", au transmis salvatorii clujeni. 

Pe de altă parte, pescarii din zona podului Garibaldi spun că nu au văzut niciun corp purtat de apă care să fi plutind spre podul Napoca. Este posibil ca cel care a făcut apelul la pantru a anunţa că un om pluteşte pe Someş să fi văzut doar nişte gunoaie plutitoare şi să le fi confundat cu un corp uman.

"Chiar dacă încă nu au fost găsite alte indicii, un echipaj va mai continua monitorizarea zonei până la lăsarea întunericului", au adăugat reprezentanţii ISU Cluj. 

Comenteaza