Caz desprins din filme. Un "peşte" a obligat o femeie să se prostitueze şi să mintă autorităţile

Caz desprins din filme. Un
Poliţiştii clujeni au reţinut marţi, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de comiterea infracţiunilor de proxenetism şi influențarea declarațiilor.

Din investigații a reieşit că persoana în cauză, un dejean de 26 de ani, ar fi înlesnit şi beneficiat de foloase materiale de pe urma practicării prostituției în Austria de către o femeie de 24 de ani din acelaşi municipiu.

De asemenea, s-a constatat că pe parcursul cercetărilor penale bărbatul ar fi încercat să o determine pe femeie, prin constrângere, să-şi retragă declarațiile date organelor judiciare şi să consemneze aspecte nereale cu privire la faptele pentru care acesta era investigat.

"În urma probatoriului administrat, instanţa competentă a luat măsura arestării preventive faţă de bărbat. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei pentru Operațiuni Speciale", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

 

Comenteaza