Caz incredibil: elev clujean, înarmat cu un cuţit şi cu spray iritant lacrimogen la şcoală

Caz incredibil: elev clujean, înarmat cu un cuţit şi cu spray iritant lacrimogen la şcoală
Jandarmii s-au confruntat joi cu o situaţie rar întâlnită în şcolile clujene. Un elev a mers la clasă înarmat cu un cuţit şi un spray iritant lacrimogen, pe care nu a ezitat să-l folosească.

Ineditul incident a fost sesizat chiar de directorul unităţii de învăţământ în cauză, care i-a alertat cu privire la faptul că un elev a pulverizat în sala de clasă cu un spray iritant lacrimogen.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii l-au identificat pe N.A., un băiat în vârstă de 15 ani din municipiul Cluj-Napoca, care avea asupra lui un spray lacrimogen şi un cuţit.

În urma cercetărilor, s-a constatat că acesta a introdus spray-ul în instituţia de învăţământ şi i l-a dat lui F.D.M, un coleg de aceeaşi vârstă din comuna Săvădisla, cel care a pulverizat un jet în sala de clasă, chiar înainte de începerea orelor.

"Jandarmii le-au întocmit, celor în cauză, actele de sesizare pentru infracţiunea de port şi folosire fără drept de obiecte periculoase în sediul instituţiilor de învăţământ, faptă prevăzută de art. 372 alin. (3) Codul Penal", au transmis reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

Cei doi elevi, actele premergătoare şi obiectele corp delict au fost predate pentru continuarea cercetărilor lucrătorilor din cadrul Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca.

Comenteaza