Caz șocant în Cluj-Napoca! Un bărbat cu tulburări psihice și-a înjunghiat părinții

Caz șocant în Cluj-Napoca! Un bărbat cu tulburări psihice și-a înjunghiat părinții

Un bărbat de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice, și-ar fi agresat părinții cu un cuțit provocându-le leziuni într-un imobil din Cluj-Napoca.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, la data de 9 ianuarie, în jurul orei 14.10, cu privire la o agresiune ce ar fi avut loc la un imobil din municipiu.

"În baza solicitării, a fost direcționat de urgență un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, care a identificat trei persoane de 39, 69 și 71 de ani.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că la imobilul respectiv ar fi avut loc o agresiune spontană, respectiv bărbatul, de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice și-ar fi agresat părinții, provocându-le leziuni cu un obiect tăietor-înțepător", a transmis IPJ Cluj.

Echipajele medicale prezente la fața locului au intervenit pentru a acorda ajutor calificat celor două victime, dar și bărbatului de 39 de ani.

În continuare polițiștii fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul și în vederea luării măsurilor legale.

Comenteaza