Caz șocant. Un bărbat s-a împușcat în cap cu un asomator de animale, în ziua în care urma să semneze actele de divorţ

Caz șocant. Un bărbat s-a împușcat în cap cu un asomator de animale, în ziua în care urma să semneze actele de divorţ
| Foto: bussinesmagazin

Un bărbat de 41 de ani a încercat să se sinucidă după ce soția acestuia l-a anunțat că vrea să divorțeze.

 Bărbatul de 41 de ani din municipiul Iași s-a împușcat în cap cu un asomator de animale. Se pare că bărbatul urma să semneze în cursul zilei de miercuri actele de divorţ.

El a fost găsit inconştient în apartamentul său chiar de către soţia sa.

”În dimineaţa zilei de miercuri, ora 08.00, poliţia a fost sesizată prin apel 112 de o femeie din municipiul Iaşi despre faptul că şi-a găsit soţul, în vârstă de 41 de ani, la domiciliu, inconştient şi cu urme de sânge pe corp. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului împreună cu reprezentanţi ai ambulanţei, din primele cercetări reieşind că bărbatul şi-ar fi provocat leziuni în zona capului cu un asomator de animale”, a transmis IPJ Iași, conform News.ro.

Bărbatul a fost transportat la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

”Este vorba de o plagă împuşcată în regiunea temporală dreapta. A fost găsit cu traumatism cranio-cerebral prin împuşcare. A fost intubat oro-traheal, ventilat mecanic şi transportat la spital”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Comenteaza