Cazul femeii jandarm: Trei dintre bătăuși au fost prinși. Unul se pregătea să fugă din țară

Cazul femeii jandarm: Trei dintre bătăuși au fost prinși. Unul se pregătea să fugă din țară
| Foto: ziare.com

Potrivit unor surse apropiate Poliției, trei dintre agresorii jandarmeriţei care a fost bătută vineri în Piaţa Victoriei au fost prinşi, unul dintre aceștia ar fi intenţionat să părăsească ţara.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei - Serviciul Omoruri a audiat, vineri seara, 6 persoane cu privire la evenimentele din seara anterioară din Piaţa Victoriei.

  • Anterior, de la momentul producerii evenimentului, au fost audiate alte 13 persoane cu privire la incidentele mentionate. În paralel cu aceste activităţi au fost analizate înregistrările realizate de mass-media.

În paralel cu aceste activităţi au fost analizate înregistrările realizate de mass-media. Activităţile desfășurate au ca scop stabilirea identităţii celor prezenţi în zona producerii agresiunii şi a acţiunilor desfăşurate de aceştia, informează Poliţia Capitalei,

Unul din cei șase ar fi furat pistolul jandarmeriței. Potrivit unor surse citate de Adevarul, trei dintre agresorii jandarmeriţei care a fost bătută vineri în Piaţa Victoriei au fost prinşi, unul dintre agresori s-ar fi predat, unul a fost reţinut de acasă, iar altul a fost reţinut de pe stradă, când se îndrepta spre Piaţa Victoriei.

Jandarmerița a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită brutal, dar a fost scoasă din mulține de un grup, aparent de protestatari, care au făcut un scut uman în jurul său. Ea a fost dusă practic pe brațe până la zona unde a putut primi de urgență îngrijiri medicale.

Surse au dezvăluit ulterior că protestatarii curajoși erau de fapt tot jandarmi îmbrăcați în civil, care erau infiltrați în mulțime tocmai pentru a oferi informații cu privire la desfășurarea evenimentelor. Mișcările acestora și modul în care au știut cum să creeze acel scut uman arată într-adevăr că ar fi vorba despre profesioniști în domeniu.

 

Comenteaza