Foto Ce a povestit un fost coleg de clasă al atacatorului din Texas

Ce a povestit un fost coleg de clasă al atacatorului din Texas

Nouăsprezece copii și doi profesori au fost uciși de un tânăr de 18 ani care a deschis focul într-o școală primară din Texas.

Un fost coleg de clasă al lui Salvador Ramos a povestit că acesta i-a trimis fotografii cu arme de foc și o geantă plină cu muniție cu câteva zile înainte de atacul de la școala primară din Texas, în care au fost uciși 19 copii și 2 adulți.

Prietenul, care a vrut să rămână anonim, a declarat pentru CNN că este oarecum „apropiat” de Ramos și că s-ar fi întâlnit ocazional să se joace împreună pe calculator.

”Îmi trimitea mesaje din când în când, iar în urmă cu patru zile mi-a trimis o poză cu AR-ul (arma - n.r.) pe care îl folosea şi cu un rucsac plin de cartuşe de calibru 5,56, probabil că erau în jur de 7 încărcătoare”, a afirmat el.

Tânărul a spus că l-a întrebat pe Ramos: „Frate, de ce ai așa ceva?”, iar el i-răspuns: „Nu-ți face griji în legătură cu asta”.

Ulterior, Salvador Ramos i-ar fi trimis alt mesaj în care afirma că arată ”foarte diferit” şi că ”nu l-ar recunoaşte”.

Fostul coleg al lui Ramos a mai povestit că băiatul era batjocorit de alți colegi pe seama hainelor pe care le avea și a sărăciei, așa că nu mai venea la școală decât rar.

”Nu mai mergea la şcoală... şi treptat, s-a lăsat”, a povestit prietenul anonim.

Cei doi au vorbit tot mai puțin după absolvire, dar, o dată la câteva luni, Ramos îi trimitea un mesaj sau îl ruga să se joace pe Xbox împreună.

Atacul din Texas. Salvador Ramos și-a cumpărat armele de ziua lui

Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani, a fost ucis de polițiști după ce a intrat marți în școala elementară Robb din Uvalde, Texas, cu două arme și a trecut din clasă în clasă, trăgând asupra tuturor celor pe care i-a găsit. Înainte de atacul de la școală, Ramos și-a împușcat bunica.

De asemenea, cu doar câteva zile înainte de atac, pe un cont de Instagram care ar putea fi atribuit criminalului a fost postată o fotografie cu două arme. 

Ce a povestit un fost coleg de clasă al atacatorului din Texas

Atacul de la școala din Texas este considerat cel mai puternic după masacrul de acum zece ani de la școala din Sandy Hook când 26 de persoane, majoritatea copii cu vârste între 5 și 10 ani, au fost ucise.

Comenteaza