Ce a spus în instanță suporterul "U" Cluj arestat pentru că a lovit un jandarm

Ce a spus în instanță suporterul "U" Cluj arestat pentru că a lovit un jandarm
| Foto: realitateasportiva.net/

Suporterul ”U” Cluj, arestat preventiv după ce l-a lovit cu un scaun din peluză pe un jandarm la meciul cu Hermanstadt, a spus la instanță că îi pare foarte rău și că a fost luat de val.

Argumentele nu au ținut în fața judecătorului, care a precizat că inculpatul, la vârsta pe care o are, a depăşit etapa de comitere unor acte pe fond de teribilism specific adolescenţei, scrie clujust.ro. 

Tânărul de 27 de ani, din Florști, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în 11 iunie 2019, printr-o decizie a Tribunalului Cluj. "La data de 10 iunie 2019, în urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj asupra unui jandarm aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Conform probatoriului administrat, la data de 9 iunie 2019, cel în cauză, în timp ce se afla în tribuna stadionului unde se disputa meciul de fotbal dintre echipele FC Universitatea Cluj-Napoca şi FC Hermannstadt, ar fi rănit un jandarm după ce ar fi aruncat cu un scaun înspre forţele de ordine. Persoana vătămată a suferit leziuni în zona capului, lovitura primită determinând prăbuşirea acestuia la pământ, în stare de inconştienţă", se arată într-o informare, transmisă de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

După incidentul petrecut pe stadion, jandarmul a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral de grad 1, fractură cu înfundare parietalăşi plagă contuză parietală. Ulterior, a fost transferat la secția de neurologie a Spitalului Militar Cluj-Napoca.

Comenteaza