Ce face alcoolul la volan: accident cu patru răniţi, o adolescentă a ajuns în stare critică la spital

Ce face alcoolul la volan: accident cu patru răniţi, o adolescentă a ajuns în stare critică la spital
Un şofer aflat sub influenţa alcoolului a cauzat în noaptea de duminică spre luni un grava ccident de circulaţie, soldat cu rănirea sa şi a altor tre persoane. Una din victime, o adolescentă de 14 ani, a ajuns în stare critică la spital.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 02:38, pe raza comunei Cășeiu. Conform primelor informații, vinovat de producerea lui este un tânăr de 21 de ani din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, ce se deplasa pe DN1C E58, cu direcția Baia Mare - Dej.

Într-o curbă deosebit de periculoasă acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un indicator rutier, un podeț din beton și cu porțile unui imobil din zonă.

În urma impactului o minoră de 14 ani, din județul Maramureș, a fost rănită grav. Potrivit site-ului dej24.ro, ea a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal Dej, în stare critică, iar de acolo a fost dusă la UPU Infantil Cluj-Napoca. 

De asemenea, conducătorul auto, precum și alți doi pasageri, o minoră de 16 ani și un alt tânăr de 21 de ani, ambii din județul Maramureș, ar fi suferit leziuni ușoare.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 12.000 de lei. Totodată, polițiștii au stabilit că șoferul autoturismului se afla sub influența alcoolului. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Comenteaza