Ce facem cu traficul din Grigorescu? „Flux de masini zilnic (cca 2,5 h/zi seara, idem dimineata) care merg spre Floresti

Ce facem cu traficul din Grigorescu? „Flux de masini zilnic (cca 2,5 h/zi seara, idem dimineata) care merg spre Floresti

Traficul din Grigorescu afectează tot mai mult calitatea vieții celor ca locuiesc acolo. Zilnic, fluxul de mașini care trece prin cartier pentru a ajunge în Florești, îi deranjează pe riverani.

Siserman Paul, fost candidat la Primăria Cluj, a scris: „Grigorescu. Flux de masini zilnic (cca 2,5 h/zi seara, idem dimineata) care merg spre Floresti spre asa zisa centura care a fost facuta nu pentru a va usura voua viata ci pentru cei care construiesc in (asa zis) Floresti (taxe si impozite mai mici) dar vand la pret de Cluj.


Sunt intregi pasaje pe aceasta ruta in care daca au o masina mai voluminoasa si ai noroc sa intalnesti un camion….Sa vedeti scandal cand are sa fie dealul plin de blocuri si cai de acces din parti.

Parca vad:
“Nu am loc sa trec”
“Nu mai am unde sa imi scot copii la joaca”
” imi este frica si ma deranjeaza faptul ca este prea aproape poligonul”
“Unde sa imi duc copii la gradinita”

Sa nu va suparati pe mine dar unde nu e cerere, nu e nici oferta iar daca se accepta compromisuri din diferite motive, pe urma nu va lamentati.”

 

Etichete
Comenteaza