Ce poţi face în weekend: Pete Tong, Iris şi Partizan

Ce poţi face în weekend: Pete Tong, Iris şi Partizan
Clujenii se vor putea delecta în acest sfârşit de săptămână la demonstraţii de dresaj canin, dar şi la un spectacol de teatru în premieră.

Amatorii de distracţie, cultură sau o combinaţie a celor două au ocazia să participe în acest weekend la evenimente diverse.

Studcard organizează azi şi mâine, în parcarea Polus Center, festivalul Transilvania Music Event. Spectatorii vor avea parte de o serie de concerte, activităţi sportive şi traininguri. Printre activităţile sportive se numără bungee jumping, streetball, dar şi un panou de căţărat. Concertele din cadrul festivalului se vor ţine într-un cort amenajat în parcarea Polus Center.

Astfel, azi, de la ora 23:00, "încălzirea" va fi făcută de DJ Optik, iar invitatul special al serii, DJ Pete Tong, va urca pe scenă după miezul nopţii. Preţul biletelor este de 25 de lei cu Studcard, respectiv 30 lei fără card. Mâine se va organiza, de la ora 20:00, competiţia Battle of the Bands Transilvania, iar pe scenă vor urca şi invitaţii serii, formaţia Iris. Preţul unui bilet de intrare la eveniment va fi de 10 lei pentru posesorii de Studcard şi 15 lei pentru cei fără card. Transportul pe durata nopţii va fi asigurat de la centrul comercial Polus până în Piaţa Mihai Viteazu. Preţul unui bilet de autobuz este de 2 lei.

Formaţia Partizan va concerta în această seară, de la ora 22:00, în clubul Euphoria Music Hall. Preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei, respectiv 10 lei pentru posesorii de Studcard. Partizan revine, după patru ani de pauză, pe scena muzicală românească. Trupa are nume noi în componenţă, membrii ei fondatori, Artan şi Suedezu, cooptându-i, în urma unei selecţii, pe Janin Pasniciuc la chitară, pe Andrei Petrilă la tobe şi pe Cezar Knihinsci la bass. "Au spiritul tânăr", spune despre ei Artan, "şi sunt foarte hotărâţi în ceea ce priveşte orientarea lor muzicală". Trupa lucrează deja la noi piese, cu un sound diferit faţă de albumele precedente: un rock modern, din care va lipsi influenţa orientală. Adrian Pleşca (Artan) şi Răzvan Moldovan (Suedezu) sunt membrii fondatori ai trupelor Timpuri Noi şi Partizan. Cea de-a doua formaţie a fost înfiinţată în 2001, iar muzicienii au lansat două albume, "Am cu ce" şi "Bucureşti", precum şi single-ul "Păpuşea masculină". În cei cinci ani de activitate, trupa a susţinut numeroase concerte, iar printre hiturile artiştilor se numără "Fata mea" şi "Păpuşea masculină".

O expoziţie de fotografii şi instalaţii dedicată modurilor de exprimare a homosexualităţii în Europa Centrală şi de Est va avea loc azi, de la ora 17:00, la Casa Tranzit. Evenimentul este inclus în cadrul festivalului Transeuropa, care se desfăşoară la Cluj până în 15 mai. "Festivalul Transeuropa Cluj reprezintă ocazia de a discuta şi de a pune în practică diverse forme de acţiune colectivă, de exprimare artistică şi de mobilizare politică, în scopul de a lupta împotriva formelor persistente şi în dezvoltare ale discriminării şi inegalităţii, la nivel european", subliniază organizatorii.

Festivalul Luminii,în Parcul Central

15.000 de lumânări, spectacole de jonglerii, expoziţii de fotografie şi grafică sunt câteva elemente incluse în cadrul Festivalului Luminii, care va avea loc în această seară în Parcul Central. Evenimentul va începe la ora 21:00, când se vor aprinde lumânările pe toate aleile parcului.

 

 

Comenteaza