De ce nu deschide Primăria terenurile de sport din Baza Sportivă Gheorgheni

Terenurile de sport de la Baza Sportivă Gheorgheni încă sunt închise, deşi afară se poate circula fără mască, iar sport se poate face de o vreme bună şi la interior, în sălile de fitness.

Restricţiile sau felul în care s-a hotărât relaxarea lor a fost ceva cel puţin derutant pentru iubitorii de sport dacă nu frustrant. Parcurile gem de oameni, locurile de joacă la fel, dar terenurile de sport au rămas închise. 

Începând cu luna iunie vor fi luate noi măsuri de relaxare de către autorităţile din România. Cel puţin aşa sună promisiunile. Unii clujeni ar dori să vadă printre noile măsuri şi deschiderea terenurilor de sport. Terenurile de sport de la Baza Sportivă Gheorgheni din Cluj-Napoca încă sunt închise, deşi afară se poate circula fără mască, iar sport se poate face de o vreme bună şi la interior, în sălile de fitness.

"Ce s-ar bucura părinții dacă Primăria ar deschide terenurile de sport din Baza Sportivă Gheorgheni. E ciudat să fie toate celelalte locuri de joacă arhipline, iar terenurile de sport închise. Sigur, s-ar bucura şi mulţi alţii, nu doar părinţii care vin la mişcare cu pruncii", scrie Adrian Dohotaru pe pagina sa de Facebook. 

O vreme locurile de joacă din oraşele mari au fost închise publicului în pandemie. Asta doar oficial, deoarece locurile de joacă din parcurile Clujului au fost mai mereu pline de copii, părinţi şi bunici. S-a spus că nu copiii transmit virusul, apoi că îl pot transmite, dar nu au simptome, apoi ne-am zăpăcit de cap şi oricum cu atâta şcoală şi grădiniţă online copiii au avut nevoie de mişcare şi au fugit în parcuri de câte ori au putut. Cu bunici cu tot sau cu părinţi cu tot.

Comenteaza