Ce se mai fură prin Floreşti în valoare de 17.000 de euro. Hoţii au fost săltaţi de poliţişti şi sunt la răcoare

Ce se mai fură prin Floreşti în valoare de 17.000 de euro. Hoţii au fost săltaţi de poliţişti şi sunt la răcoare
| Foto: https://sindicateuropol.ro

Doi clujeni de 19 și 37 de ani sunt reţinuţi de poliţie şi cercetați pentru sustragerea unei remorci auto, dar și a 550 de panouri de cofrat, în valoare de 17.000 de euro. 

"La data de 13 februarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați, de 19 și 37 de ani, din comuna Florești, respectiv municipiul Cluj-Napoca, cercetați pentru sustragerea unei remorci auto, dar și a 550 de panouri de cofrat, fapte care ar fi cauzat un prejudiciu total de aproximativ de 17.000 de euro.

În baza activităților derulate de polițiști, până în prezent s-a reușit recuperarea parțială a prejudiciului. În fapt, din cercetări a reieșit că în perioada 03-09 ianuarie 2023, cei doi ar fi sustras în repetate rânduri panouri de cofrat aflate în parcarea subterană a unei societăți comerciale din localitatea Florești.

De asemenea, la data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 03.40, cei doi ar fi sustras o remorcă parcată în zona unui centru comercial din aceeași localitate.

În baza investigațiilor efectuate de polițiști s-a constatat că în perioada menționată, în timpul comiterii infracțiunilor, bărbatul de 37 de ani ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere, autovehiculul în cauză având numere false de înmatriculare.

În urma probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de orei, iar ulterior au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă a bărbaților pentru 30 de zile", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza