Ce simți când ai COVID 19? Experiența unui medic care a trecut prin boală

Ce simți când ai COVID 19? Experiența unui medic care a trecut prin boală

Un medic care a fost infectat cu noul tip de coronavirus a povestit prin ce a trecut, de la primele simptome, până la vindecare.

Un medic îţi explică pas cu pas simptomele pe care le-a avut.

“A început ca o răceala. Mă simţeam obosită şi mă strângea gâtul”, a explicat medicul Roxana Betea care este infectată cu COVID 19 şi internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Deva.

 Roxana este un medic tânăr, fără alte afecşiuni. Ea a povestit că şi-a dat seama repede că a luat virusul, având în vedere că lucra în Spitalul Judeţean Deva care deja avea cazuri confirmate de COVID 19. Primele simptome le-a avut pe 28 martie, iar pe 29 a venit şi confirmarea.

 Avea noul coronavirus. Au urmat două zile în care simptomele s-au agravat.

“Aveam febră, eu care nu am mai făcut temperatură de ani de zile. Începusem să şi tuşesc şi aveam o stare generală foarte proastă”, a mai povestit aceasta pentru Mediafax.

 Aceasta a povestit că parcă avea ceva fierbinte în gât şi o durea la fiecare înghiţitură. Starea proastă a durat cam trei, patru zile.

“Am trecut pe perfuzii imediat pentru a reduce temperature. M-au ajutat perfuziile, pentru că am trecut destul de uşor peste perioadă proastă. Am fost norocoasă”, a spus Roxana Betea.

Comenteaza