Ce spune Iulius Mall Cluj-Napoca despre tavanul prăbuşit duminică

Ce spune Iulius Mall Cluj-Napoca despre tavanul prăbuşit duminică
| Foto: Libertatea

O bucată a unui tavan fals de la Iulius Mall din Cluj-Napoca s-a prăbușit duminică dimineață, în apropiere de supermarketul Auchan.

Potrivit imaginilor care au circulat pe rețelele de socializare se poate observa că exact înainte de incident, curgea apă prin tavanul fals.

Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube, spune Iulius Mall într-un comunicat. ”Incidentul (...) a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat.

Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni. Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube. Zona a fost delimitată rapid și se lucrează deja la remediere, activitatea nefiind afectată”, arată comunicatul Iulius Mall, citat de hotnews.ro.  

„Întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată. Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!”, au mai transmis reprezentanții Iulius Mall.

Comenteaza