Ce spune Raed Arafat despre poza în care apare fără mască la cumpărături

Ce spune Raed Arafat despre poza în care apare fără mască la cumpărături
| Foto: playtech.ro

O fotografie în care Raed Arafat a fost surprins fără mască în timp ce face cumpărături s-a viralizat în ultimele ore, pe rețelele de socializare.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a reacţionat după ce fotografia a început să circule pe reţelele de socializare. El a spus că fotografia a fost realizată anul trecut când purtarea măştii de protecţie nu era obligatorie.

„Cu câteva ore mai devreme au apărut pe mai multe conturi postări care folosesc o poză cu mine la cumpărături, fără mască, insinuând că ar fi o poză recentă în contextul deplasării mele într-o misiune oficială în afara României. Ţin să aduc la cunoştinţa celor care au văzut această poză în diferite postări, că poza nu este una recentă, fiind de mai mult de un an, când purtarea măştii nu era obligatorie.

Cei care încearcă din răsputeri să ma denigreze, cu siguranţă vor continua să facă acest lucru lansând informaţii false peste tot şi cu oricare ocazie pe care o au. Am încrederea că marea parte a populaţiei stie acest lucru deja”, a explicat Raed Arafat, pe Facebook, potrivit Mediafax.

Arafat a mai spus că din momentul în care a fost făcută poza şi până în prezent s-a îngrăşat cu 12 kilograme. „Ca să fac şi o glumă, între ziua în care a facut cineva poza respectivă şi ziua de astăzi, sunt cu aproximativ 12 kg mai puţin”, a precizat Arafat.

Ce spune Raed Arafat despre poza în care apare fără mască la cumpărături

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza