Ce trebuie să ştie companiile care duc muncitori români de pe aeroportul Cluj

Ce trebuie să ştie companiile care duc muncitori români de pe aeroportul Cluj

Informații privind efectuarea zborurilor pentru transportul lucrătorilor sezonieri din România de pe Aeroportul Cluj.

Având în vedere Procedura din 10 aprilie 2020 de emitere a avizului pentru efectuarea zborurilor care intră sub incidența art. 10 alin. (1) din Ordonanța militară nr. 7 /2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19, aprobată prin Ordinul Ministrului Transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, nr. 875 din 10 aprilie 2020, vă comunicăm că potrivit art. 7 din procedură „deplasarea spre aeroport va fi organizată în așa fel încât pasagerii să nu ajungă la aeroport cu mai mult de 4 ore înainte de ora zborului, indiferent de mijlocul de transport folosit”.

Aeroportul Cluj solicită tuturor agenților de recrutare care asigură transportul pasagerilor zborurilor care intră sub incidența acestei proceduri, să țină legătura cu aeroportul, pentru obținerea acordului privind deplasarea în timpii stabiliți, în funcție de orarul planificat al zborurilor.

Informațiile necesare despre programul zborurilor găsiți pe site-ul Aeroportului Internațional Cluj, www.airportcluj.ro, iar pentru detalii suplimentare puteți să vă adresați reprezentanților aeroportului la adresa de e-mail oper@airportcluj.ro sau la numărul de telefon 0264 – 416.708.

Comenteaza