Cea de-a cincea ediție Sports Festival 2024 a fost anunțată. Când va avea loc

Cea de-a cincea ediție Sports Festival 2024 a fost anunțată. Când va avea loc
| Foto: radio impuls

După o nouă ediție de succes organizată anul acesta, în 1-4 iunie, cu record de participanți, organizatorii se pregătesc deja pentru următorul festival.

Cea de-a cincea ediție SPORTS FESTIVAL, cel mai mare eveniment multi-sport din România, va avea loc în 13-16 iunie 2024, în Cluj-Napoca.

Evenimentul se va desfășura în zona platoului Cluj Arena, Aleea Stadionului, Radisson Park, Parcul Central, Părculețul de Copii de lângă stadion și Parcul Iuliu Hațieganu.

„Peste 150.000 de copii și adulți au descoperit și s-au bucurat de un întreg univers al sportului la cea de-a patra ediție a Sports Festival. Evenimentul a însemnat activități de inițiere în 27 de sporturi, provocări pe traseul Survivor România, super campioni față în față cu fanii, la Sports Talks, un masterclass dedicat profesioniștilor, crosul Supereroilor, competiții, parada cluburilor sportive, demonstrativul de fotbal al anului, All Stars Romania vs. Galatasaray Legends, concerte și multă distracție.

După cea de-a patra ediție de succes organizată anul acesta, organizatorii se pregătesc pentru Sports Festival 2024, care va aduce noi surprize și provocări iubitorilor de sport”, au transmis organizatorii festivalului.

Ediția de anul acesta a festivalului a avut un succes răsunător și printre copii. În total, 15.000 copii au încercat gratuit sporturile deschise spre inițiere: aikido, badminton, baseball, baschet, caiac, cross training, dans, escaladă, fitness, fotbal, functional training, gimnastică, golf, handbal, judo, kyokushin, mountain bike, orientare sportivă, rugby, roundnet, schi fond, scrimă, șah, tenis de câmp, teqball, tenis de masă și volei.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza