Cea mai apreciată pagină clujeană de Facebook anul trecut, depăşită de două firme

Cea mai apreciată pagină clujeană de Facebook anul trecut, depăşită de două firme
Două pagini de pe cunoscuta reţea de socializare Facebook au reuşit performanţa să detroneze "I Love Cluj", pagina cu cele mai multe "like-uri" anul trecut. Este vorba despre iVox şi IntegraHR - o firmă de sondaje online şi o alta de resurse umane.

Pe prima poziţie în clasamentul celor mai accesate pagini online se află în acest moment iVox.ro, o platformă de sondaje de opinie. Cei care participă la sondajele de pe această pagină au şansa să câştige diferite premii, puncte şi vouchere de discount. Până în acest moment iVox a adunat 107.729 de fani.

Pagina iVox a apărut în 5 noiembrie 2010. "Fanii noştri de pe Facebook sunt în principal oameni care apreciază serviciile pe care le oferim", spune Andrei Temneanu, reprezentantul firmei, pentru ziuadecj.ro. "Orice serviciu ar trebui să atragă clienţi într-un mod cât mai natural. Avem un produs atractiv pe care utilizatorii îl accesează destul de des. În cursul anului trecut am avut aplicaţii care ne-au adus mulţi fani. Oferim utilizatorilor care participă la sondaje diferite premii, lucru care ne ajută să atragem mai mulţi fani pe pagina noastră". Ivox.ro are în prezent peste 25 de angajaţi.

A doua poziţie în clasamentul celor mai apreciate pagini clujene de Facebook este ocupată de IntegraHR, o companie clujeană de resurse umane, la o diferenţă de mai bine de 300 de fani.

Pagina de facebook a Integra HR, firmă cu 15 angajaţi, a fost creată în 11 noiembrie 2010. "Am reuşit să obţinem atâtea like-uri prin informaţiile pe care le oferim. Nu promovăm servicii ci oferim lucruri utile, informaţii despre carieră şi dezvoltare profesională. În iarnă am lansat aplicaţia "Jobul potrivit", care a atras foarte mulţi fani", spune Oana Gaidoş, responsabilul de marketing al Integra HR.

Pagina clujeană "I Love Cluj", dedicată clujenilor care cunosc şi iubesc acest oraş, se situează acum doar pe al treilea loc, cu un număr de peste 105.000 de fani. În luna februarie "I Love Cluj" conducea detaşat în topul paginilor clujene de Facebook. Citeşte mai multe detalii despre vechiul clasament.

Potrivit unui site de specialitate, facebrands.ro, anul trecut, fiecare al şaptele clujean avea cont pe Facebook.

Comenteaza