Ceaţa a dat peste cap traficul aerian la Cluj: Cinci curse au întârzieri, iar una a fost anulată

Ceaţa a dat peste cap traficul aerian la Cluj: Cinci curse au întârzieri, iar una a fost anulată
Şase curse aeriene interne şi externe sunt afectate, joi dimineaţă, de ceaţa de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, cinci dintre acestea având întârzieri, iar una fiind anulată.

Reprezentanţii Aeroportului au declarat, joi dimineaţă că au fost afectate zboruri spre Bucureşti, Viena, Munchen şi Budapesta, aparţinând mai multor companii aeriene.

"Din cauza ceţii care s-a lăsat în noaptea de miercuri spre joi, sunt afectate joi dimineaţă mai multe curse aeriene de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Patru zboruri au întârzieri la plecarea de la Cluj-Napoca, şi anume cele spre Munchen, de la ora 6.05, a companiei Lufthansa, spre Bucureşti, a companiei Tarom, de la ora 6.10, spre Budapesta, a companiei Malev, de la 6.10, spre Veneţia, a companiei WizzAir, de la ora 6.45. De asemenea, cursa Tarom de la Bucureşti la Cluj, care trebuia să aterizeze la ora 8.40 are întârziere. A fost anulat zborul Tarom de la Cluj spre Viena de la ora 9.05", au precizat reprezentanţii aeroportului clujean.

UPDATE 12.00

Şi cursa aeriană dintre Cluj-Napoca şi Bucureşti, de la ora 10.45, a fost de asemenea anulată. Pasagerii au fost mutaţi pentru cursa de la ora 13.45.

Comenteaza