Ceaţa face victime! Patru maşini, implicate într-un carambol

Ceaţa face victime! Patru maşini, implicate într-un carambol
Ceaţa groasă din această dimineaţă a pus în dificultate şoferii, patru maşini fiind implicate într-un carambol.

Accidentul s-a petrecut între localităţile Răscruci şi Jucu, după ce un autovehicul condus de un bărbat de 65 de ani din Bistriţa-Năsăud care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a ansamblului de vehicule care îl preceda, intrând în coliziune laterală cu acesta, la volanul căruia se afla un bărbat de 35 ani, din Turda., relatează gherlainfo.ro.

De asemenea, autoturismul a acroșat un alt autovehicul care se deplasa înspre Gherla, condus regulamentar de către un bărbat de 57 ani din Cluj-Napoca. În urma impactului, acesta din urmă a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 31 ani din comuna Mica.

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje medicale, pompierii şi poliţia, în urma impactului fiind rănite cinci persoane. 

UPDATE: "Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a doi pasageri: a unei femei de 63 ani din județul Bistrița-Năsăud și a unui bărbat de 35 ani din comuna Unguraș. Totodată, ca urmare a accidentului au fost răniți ușor conducătorul auto de 31 ani și alți doi pasageri, o femeie de 36 ani și un minor de 8 ani, ambii din Cluj-Napoca. Pagubele materiale au fost estimate la suma de 20.000 lei", au precizat poliţiştii.

Totodată, timp de mai multe minute circulaţia în zonă a fost blocată, desfăşurându-se pe o rută ocolitoare.

 

Comenteaza