Cele mai citite articole pe ziuadecj.ro în 2018

Cele mai citite articole pe ziuadecj.ro în 2018

Într-un singur an, 2018, ziuadecj.ro a fost afișat de aproape 15 milioane de ori pe ecranele de calculator, pe telefoanele sau tabletele românilor. Vă prezentăm un top al celor mai citite articole pe site în anul care a trecut.

10. Mesajul dur al unui străin pentru proprietarii de locuinţe din Cluj: "Dacă continuaţi în acest ritm o să vă distrugeţi economia locală" + Preţurile chiriilor
Cluj-Napoca are cele mai mari chirii din România. Preţurile explodează de la an la an, chiar şi cu 30% înainte de începerea noului an universitar. Uneori, în cazul străinilor, tarifele percepute sunt chiar şi duble. Această situaţie nu a fost însă trecută cu vederea. 

9. Rareş Bogdan: "Epoca lui Klaus cel Bun şi Iertător s-a încheiat. Gata!"
Jurnalistul Rareș Bogdan a comentat reacția extrem de dură a președintelui Klaus Iohannis la adresa guvernării Dragnea-Dăncilă, după ce Comisia Europeană a prezentat marți cel mai dur raport privind progresele României în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare pe tema justiției. Guvernul de la București este criticat, în paralel, și într-o rezoluție severă a Parlamentului European.

8. POZA ZILEI: Cel mai mare „M... PSD” a apărut la Cluj. Mesajul poate fi citit din avion
Mesajul, care se întinde pe aproape două hectare, poate fi văzut din avioanele care aterizează la Cluj, dinspre Apahida.

7. Aquaparkul Clujului. Vine Therme pe la noi (surse)
Surse ZIUA de CLUJ susțin că sunt planuri mari: Clujul va avea un aquapark asemănător celui din nordul capitalei.

6. Veste uriașă pentru constructori. Se deblochează Clujul imobiliar
Primarul Emil Boc a anunțat că proiectele imobiliare blocate din cauza problemelor de trafic vor începe să fie analizate.

5. Aqua Park lângă Cluj. Vezi macheta proiectului şi când încep lucrările
Primăria comunei Chinteni de lângă Cluj va construi un Aqua Park la standarde europene, pe o suprafaţă de peste 6 hectare.

4. Clujul dă lovitura la Bruxelles. Proiect-mamut: 350 milioane euro
Cel mai mare proiect pe fonduri europene al unui operator de servicii din România. Compania de Apă Someș (CAS) va primi sute de milioane de euro pentru a construi cea mai lungă aducțiune de apă din România, de 164 km, pe teritoriile județelor Cluj și Sălaj.

3. Răsturnare de situaţie în PSD! Clujul a întors armele şi e acum în tabăra anti-Dragnea (surse)
Potrivit surselor ZIUA de Cluj, după mai multe clinciuri cu colegi din tabăra pro-Dragnea, dar și pe fondul unor nemulțumiri "istorice", preşedintele interimar Horia Nasra ar fi decis să întoarcă armele. 

2. Prima autostradă care se deschide în 2018 este lângă Cluj
Comisia de recepție a CNAIR urma să realizeze marţi, 9 ianuarie 2018, la ora 09.00, recepţia finală la lotul 3 al autostrăzii Turda - Sebeș. Este vorba despre tronsonul dintre Decea și Aiud.

1. S-a format Alianța Vestului. Orașele Cluj, Timișoara, Oradea și Arad se interconectează
Primarii celor patru mari orașe din Transilvania și Banat au creat o alianță care își propune să le conecteze prin autostrăzi și linii ferate de mare viteză. Pentru viitoarele proiecte, edilii nu stau la mila Bucureștiului și vor să obțină finanțare direct de la Bruxelles.

Comenteaza