Central Park Wine Festival revine în Parcul Central din Cluj. Când va avea loc

Central Park Wine Festival revine în Parcul Central din Cluj. Când va avea loc

Sfârșitul verii aduce din nou în Cluj-Napoca unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate culturii vinului: Central Park Wine Festival, care va avea loc în perioada 25-28 august.

Potrivit organizatorilor, după o pauză și o ediție mai restrânsă în 2021, anul acesta festivalul reunește cea mai mare gamă de vinuri de până acum. Vor fi prezente crame din toate colțurile țării, precum și vinuri premium și de consum din Italia, Franța, Spania, Argentina, Chile, Portugalia și multe altele care vă așteaptă să le descoperiți povestea în ultimul weekend de vară.

Nu vor lipsi bineînteles nici show-urile de live cooking. Organizatorii au pregătit patru zile de “muncă” intensă în Parcul Central unde vă așteaptă în fiecare zi în bucătăria Kuiba chefi din țară și străinătate să degustați cele mai “îndrăznețe” preparate culinare.

Chef Antonio Passarelli și Mircea Dinescu printre invitații la ediția din acest an

Renumitul chef Antonio Passarelli este invitat anul acesta să susțină două show-uri de live cooking în zilele de sâmbătă și duminică.

Anul acesta, printre invitații la festival se numără și scriitorul Mircea Dinescu. Acesta va oferi publicului o călătorie gastronomică autentică în zona special amenajată de Live Cooking, dar va avea și o serie de invitați în cadrul emisiunii “Poezie și delicatețuri” emisiune difuzată de Prima TV din studioul amenajat la Central Park Wine Festival.

Muzică Live și Kids Area la Central Park Wine Festival

Încă de la prima ediție festivalul a fost gândit ca un eveniment destinat întregii familii, așa că nu va lipsi nici de data aceasta o zonă dedicată copiilor, unde cei mici se vor putea distra în timp ce adulții se bucură de buchetele de arome și explorează fiecare loc din festival.

Nelipsite din festival sunt și muzica live, Targuțu Vintage, zone de relaxare și degustare, căsuțe cu mâncare și zona de food truckuri.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza