Centrele de colectare selectivă din Apahida, monitorizate permanent pentru respectarea regulilor

Centrele de colectare selectivă din Apahida, monitorizate permanent pentru respectarea regulilor
| Foto: Facebook.com/primariaapahida.ro

Unii locuitori din comuna Apahida nu înțeleg și nu respectă regulile de depozitare a deșeurilor în centrele speciale de colectare selectivă, a transmis primarul Grigore Fati.

„Primăria Comunei Apahida, în colaborare cu Strict Prest, monitorizează permanent centrele de colectare selectivă amplasate în toată comuna. Scopul acestui demers este de a ne asigura că acestea sunt folosite corect, de a identifica persoanele care depozitează deșeuri neconforme și de a gestiona programul de golire a acestora.

În acest sens, vreau să apreciez în mod special modul în care aceste centre sunt folosite în Apahida și în Sânnicoara. Aici situațiile problematice sunt pe un trend descendent, semnal că cetățenii înțeleg utilitatea lor. Avem în continuare probleme cu centrele din Dezmir – în special cu cel de la intrare în sat și cu cel de pe strada Avram Iancu – dar și cu cele din Câmpenești.

Vreau să repet îndemnul de a nu arunca deșeuri neconforme în aceste centre de colectare! Ridicarea deșeurilor menajere, a deșeurilor din construcții sau a cauciucurilor generează costuri suplimentare pentru toți cetățenii comunei noastre. Folosiți cu celeritate centrele, colectați selectiv și respectați modalitatea de neutralizare a fiecărui tip de deșeu”, a precizat edilul Apahidei, Grigore Fati.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza