Centrul Clujului, controlat la sânge de oamenii legii. Ce au descoperit

Centrul Clujului, controlat la sânge de oamenii legii. Ce au descoperit
Poliţiştii clujeni au desfăşurat luni o razie în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca. Scopul ei a fost, în principal, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale şi a abaterilor rutiere.

În cadrul ei, polițiștii au verificat localurile publice centrale, casele de amanet și de schimb valutar. Au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost verificați peste 40 de agenți de pază. Totodată, circa 50 de conducători auto au fost opriți, în trafic, pentru control.

"Poliţiştii au fost nevoiți să aplice peste 80 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legii nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi a ordonanţei de urgenţă a guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reținute patru permise de conducere și două certificate de înamtriculare", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Nu în ultimul rând, în cadrul acțiunii a fost identificat un tânăr de 22 de ani din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unui furt. Acesta ar fi sustras, în cursul lunii august, bunuri în valoare de circa 200 de lei dintr-un magazin din Piața Mihai Viteazul.

Comenteaza